• Latest News

    2 Eylül 2017 Cumartesi

    "TÜRKLER NASIL MÜSLÜMAN OLDU" SORUSUNU YANIT VERECEK KİTAPLAR




    TÜRKLERİN UYANIŞI TALAS: RAMAZAN ATEŞ

    Türklerin Nasıl Müslüman olduğunu anlatan usta bir kurgu...
    Türkler ikna ile mi Müslüman oldu yoksa kılıç zoruyla mı Müslüman oldu sorusuna yanıt bulabilirsiniz.
    Tarhan romandaki kahramanımız Türk Arap savaşların Taşkent Hanı'nın oğludur. Onun başından geçen olayları bir gerçek gözlem içerisinde ele alıyor.
    Yapılan acımasız savaşlar bozkırı kan gölüne çeviren vahşet. 
    Yüreğinize dokunacak bu kitap bir aşk yolculuğuna sizleri çıkaracak. Kan, gözyaşı, ihtiras ve entirikayla dolu gizli bir tarihi serencamı niteliğinde...

    TÜRKLER NASIL MÜSLÜMAN OLDU: ZEKERİYA KİTAPÇI

    Oysa Orta Asya; dün boz yeleli atlar üstünde koca bir dünyaya meydan okuyan büyük bozkır Fatihlerinin yurdu, step Kahramanlarının er meydanı bugün, bir kere ayağa kalkmıştır. Bu geniş topraklar üzerinde, Orta Asya Türk varlığını ebediyetlere kadar götürecek olan Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan hatta Tacikistan gibi, büyük "Türk Devletleri" kurulmuştur.

    Oysa İslam Dini, bu büyük kültür ve medeniyet, değil Orta Asya, belki Anadolu ve bütün Balkanlarda dahil Adriyatik kıyılarından Çin Seddine kadar bütün dünya Türklüğünün müşterek tarih, kültür medeniyetimiz, hulasa millet varlığımızın oturduğu müşterek bir zemine ve bir "maya" olmuştur.

    İşte Türkler Nasıl Müslüman Oldu? sorusuna cevap vermeden Müslüman Türkü ve onun alın yazısını okumamız mümkün değildir.






    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: "TÜRKLER NASIL MÜSLÜMAN OLDU" SORUSUNU YANIT VERECEK KİTAPLAR Rating: 5 Reviewed By: Unknown

    Find Us On Facebook

    Scroll to Top